Fred Verstraaten - Directeur

Sinds 2007 worden mijn bedrijf- en privéadministraties, jaarrekeningen en fiscale verplichtingen uitgevoerd door Administratiekantoor Rutjes. Een verademing! Zowel in uitvoering als in advies ben ik zeer te spreken over Administratiekantoor Rutjes! Het werk wordt snel en accuraat uitgevoerd en waar nodig wordt pro-actief gereageerd. Waar ik bij vorige administratiekantoren regelmatig vragen had over facturen achteraf en deze alsmaar opliepen blijft het bij Rutjes inzichtelijk en komen ze hun beloftes altijd na!

Graphics-Design.nl

Leo Weenink - eigenaar

Webdesign buro Graphics-Design (www.graphics-design.nl) ontwerpt, verzorgd en onderhoud websites. Van grafisch ontwerp tot scripting, SEO, updates en internetoplossingen. Al sinds de start van mijn bedrijf in 2003 verzorgd Robert alle administratieve zaken. Het zaken doen op internet vergt gedegen en toch wel specifieke kennis, zeker omdat je met veel verschillende partijen te maken hebt, (m.n. in het buitenland). Met het groeien van mijn bedrijf, is ook de dienstverlening van Robert meegegroeid. Mede door de overzichtelijke jaarstaten, de adviezen en de flexibele opstelling van Robert, is mijn bedrijf van begin af aan niet alleen zakelijk, maar ook op administratief gebied een suc6 gebleken !

Cadeauhuis-Ede

Paula Cornelissen

Wij van Cadeauhuis-Ede (www.cadeauhuis.eu) laten al jaren onze administratie door Robert Rutjes verzorgen. Robert is een vriendelijke, enthousiaste man die ons goede adviezen geeft. Kortom een prettige goede samenwerking.

Til-Maatwerk

Joke Dijkstra & José de Reus, eigenaren Til-Maatwerk

(til-maatwerk.nl) Wij worden vanaf de start van ons bedrijf in 2007, door jouw kennis en ervaring op een professionele, vakkundige en zeer prettige wijze ondersteund. Wij hopen hiervan dan ook nog nog jaren gebruik te kunnen maken.

Orange Administraties

Neziha

In 2009 ben ik met Orange Administraties begonnen. Ik had de keuze gemaakt om samen met een accountantskantoor samen te gaan werken. Bij de keuze voor een nieuw accountantskantoor waren de omvang, het persoonlijk contact en de deskundigheid bij Robert Rutjes voor mij de doorslaggevende factoren. Inmiddels heeft hij zijn deskundigheid bewezen . Dit onderscheidende vermogen is voor mij van toegevoegde waarde; dit heeft mij geleerd dat juist onze verschillende karakters, enthousiasme, doorzettingsvermogen ons tot een topteam maakt. Ik hoop samen met Robert een succesvol voortbestaan en hoop op een blijvend goede samenwerking.

Onze Partners