Zakelijke dienstverlening

Als ondernemer is het belangrijk uw (financiële) administratie op orde te hebben. De informatie die u nodig heeft voor een adequate bedrijfsvoering wordt immers grotendeels ontleend aan de (financiële) administratie. U kunt hierbij denken aan de hoogte van en ontwikkeling in de omzet, marge, kosten, en bedrijfsresultaat. De beslissing met betrekking tot investeringen in productiemiddelen, bedrijfsinventaris, wagenpark en personeel wordt vaak pas genomen na grondige analyse van uw interne cijfers. Daarnaast heeft u als ondernemer ook te maken met andere belanghebbenden zoals bijvoorbeeld bankiers, leasemaatschappijen en niet te vergeten de belastingdienst.

Wist u bijvoorbeeld dat de belastingdienst als voorwaarde heeft gesteld dat u als ondernemer uw basisadministratie minimaal 7 jaar dient te bewaren?


Daarnaast dient uw administratie als basis voor de aangiften omzetbelasting, loonbelasting en uw belastingen naar de winst (vennootschaps- en/of inkomstenbelasting). Kortom, tal van zaken waaruit blijkt hoe belangrijk een deugdelijke (financiële) administratie is. Wij kunnen het ons echter voorstellen dat u als ondernemer niet voldoende tijd beschikbaar heeft om naast uw eigen werkzaamheden ook een dergelijke administratie bij te houden. Administratiekantoor Rutjes zorgt voor het systematisch verzamelen, vastleggen en verwerken van de door u verstrekte gegevens.
Ons doel hierbij is om dit op een dusdanige wijze te doen dat er op een gemakkelijke manier informatie kan worden verkregen voor het besturen en het functioneren van uw onderneming en voor de verantwoording daarover. Uiteraard zullen wij u adviseren over het bijsturen van de primaire processen binnen uw onderneming, mocht hieraan behoefte bestaan.

Administratiekantoor Rutjes staat voor U klaar

Zoekt u derhalve een dienstverlener die u volledig kunt vertrouwen en die graag met u meedenkt, dan bent u bij administratiekantoor Rutjes aan het goede adres. Daarnaast zijn wij, in tegenstelling tot sommige andere administratiekantoren, ook bereikbaar buiten de reguliere werktijden. Wij staan ten allen tijde voor u klaar!

Neem contact op

Een eerste kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Neem contact met ons op voor een afspraak...


Diensten

Hieronder vind U een overzicht van onze aangeboden diensten.

Particulieren
Zakelijk
Salarissen
Financiële administratie
Starters
Belastingzaken